Ons specialisme

Autoschade herstel

Autoschade herstel

Veel Nederlanders rijden rond in een beschadigde auto. Meestal gaat het om kleine vormen van autoschade zoals een bumper met lakschade of een portier met een deukje. Het zijn beschadigingen die niet direct effect hebben op de veiligheid, maar wel op de uitstraling en de waarde van uw auto. Wij vinden het belangrijk dat uw auto gerepareerd wordt met originele onderdelen en de beste lak. Dat garandeert een perfect resultaat en zorgt ervoor dat uw wagen niet in waarde vermindert. Vooraf ontvangt u van ons altijd een offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij repareren alle merken auto’s van klein tot groot. Daarnaast zijn wij wij gespecialiseerd in high exclusive cars als Porsche, Ferrari en Lamborghini en Aston Martin.

Lees meer
Caravan en camper herstel

Caravan en camper herstel

Schadeherstel aan caravan of camper is een vak op zich. Onze medewerkers zijn specialisten op dit gebied en hebben met hun kennis en ervaring al heel wat geslaagde vakanties mogelijk gemaakt. Wij maken gebruik van de nieuwste techniek die uw wandschade perfect én betaalbaar herstelt. Zo kunt u snel weer veilig op weg en is er van uw schade niets meer te zien.

Lees meer
Velgen herstel

Velgen herstel

Net bij het inparkeren een stoepje meegepikt? Een flinke kuil in het wegdek? Of nare steenslag op uw velg? Jammer, vooral als u geïnvesteerd heeft in prachtige lichtmetalen velgen. De kosten van een nieuwe velg liegen er vaak niet om. Wilt u uw velgen op deskundige wijze laten repareren? Geen probleem voor onze vakkundige medewerkers. Ander kleurtje? Ook dat kan! We kunnen uw velgen laten poedercoaten in diverse uitvoeringen. Chroom-look, donker mat of juist hoogglans…alles kan !

Lees meer
Aluminium herstel

Aluminium herstel

Steeds meer auto’s bestaan uit aluminium delen. Het herstellen van schade aan deze aluminium onderdelen vereist goede vakmanschap en een specifieke reparatietechniek. Reparatie van aluminiumdelen is niet eenvoudig vanwege de specifieke eigenschappen van het materiaal. Deze metaalsoort is niet te behandelen als een gewone schade. Het herstellen vereist vakmanschap en specifieke technieken. De medewerkers van Lesscher Autoschade zijn zeer ervaren in het herstellen van schades aan aluminium constructies en carrosserieën.

Lees meer

Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen